Καλώς ήρθατε!

Για να μείνετε εδώ δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια περιουσία. Κάντε κράτηση και θα λάβετε μια από τις χαμηλότερες τιμές από οποιοδήποτε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου! Το ξενοδοχείο μας διαθέτει εκτός από τα δωμάτια ένα μπαρ και ένα εστιατόριο, ακριβώς δίπλα από τις κεντρικές εγκαταστάσεις με ειδικές τιμές για όλους τους επισκέπτες μας!

ευρύχωρο τρίκλινο δωμάτιο
saint amon μπαρ
Το μπάρ του ξενοδοχείου
Ο κήπος του ξενοδοχείου Saint Amon

Απολαύστε το πιο άνετο, όμορφο και ευρύχωρο ξενοδοχείο στο Φαληράκι

Το μέγεθος και η διαφορετικότητα των δωματίων δεν συγκρίνονται με κανένα άλλο ξενοδοχείο της περιοχής. Ως ένα ξενοδοχείο με το καλύτερο, πιο φιλικό και πιο εξυπηρετικό προσωπικο δημιουργούμε μια ζεστή ατμόσφαιρα που θα διασφαλίσει μια ευχάριστη διαμονή μαζί μας.

Δείτε τα δωμάτια

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Όμορφα και οικονομικά δωμάτια στην Ρόδο!

Κοντινά αξιοθέατα

Παρακάτω θα βρείτε ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος που προτείνουμε στους επισκέπτες μας!

water park rhodes

Water Park

Καρφωτές πανύψηλες νεροτσουλήθρες που οδηγούν στην πισίνα κυμάτων ή πισίνες με ήρεμο νερό στις οποίες μπορείτε αν θέλετε απλά να επιπλεύσετε, στο μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας, μόλις 3,5 χιλιόμετρα από το Saint Amon Hotel!

Kallithea springs

Πηγές της Καλλιθέας

Το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον, η περίτεχνη αρχιτεκτονική και ο σμαραγδένιος όρμος της Καλλιθέας είναι ένα πολύτιμο μνημείο με απαράμιλλη ομορφιά και βρίσκεται μόλις 5,9 χιλιόμετρα από το Saint Amon Hotel!

Acropolis of Rhodes

Η Ακρόπολις της Ρόδου

Η Ακρόπολις της Ρόδου με αρχαίους θησαυρούς και αρχαιολογικά πλούτη, όπως ο ναός της Αθηνάς Πολίας βρίσκεται μόλις 8,5 χιλιόμετρα από το Saint amon hotel!