Οδηγίες προς το ξενοδοχείο

Από το αεροδρόμιο

Με αυτοκίνητο:

Ο πιο γρήγορος δρόμος οδηγώντας είναι μέσω της επαρχιακής οδού Ιαλυσού - Καταβιάς και μετά από περίπου 12.5km στρίβετε δεξιά στον επαρχιακό δρόμο Ρόδου - Λίνδου. Κατόπιν μετά από 4χλμ κάνετε αριστερά στην οδό Ποσειδώνος και αμέσως δεξιά στην οδό προφήτου Άμος η οποία θα σας φέρει στην είσοδο του ξενοδοχείου. Μπορείτε να δείτε και εναλλακτικούς τρόπους να έρθετε στον χάρτη αλλά κατά την γνώμη μας αυτός είναι ο καλύτερος.

Με λεωφορείο:

Για να έρθετε με λεωφορείο θα πρέπει να πάρετε το λεωφορείο της εταιρείας 'Ρόδα' από το αεροδρόμιο μέχρι την πόλη της Ρόδου και μετά το ΚΤΕΛ από την Ρόδο μέχρι το Φαληράκι. Η τιμή αυτήν την στιγμή που γράφεται το άρθρο είναι 2.40€(2017), Εδώ μπορείτε να ελέγξετε αν η τιμή έχει αλλάξει.Τιμές εισητηρίων Ρόδα. Η τιμή του ΚΤΕΛ είναι επίσης 2.40€(2017) και οι επίσημες τιμές βρίσκονται Εδώ.

Οδηγίες προς το ξενοδοχείο

Από το λιμάνι

Με αυτοκίνητο:

Ο καλύτερος δρόμος, κατά την δική μας άποψη, λόγω της ομορφιάς που έχει η διαδρομή, είναι από την Λ. Καλλιθέας. Συνεχίζεται στην Λ. Καλλιθέας μέχρι να βρείτε τον επαρχιακό δρόμο Ρόδου - Λίνδου και κάνετε αριστερά μετά από μερικές εκατοντάδες μέτρα στην οδό Ποσειδώνος και κατόπιν δεξιά στην οδό προφήτου Άμος η οποία θα σας φέρει μπροστά στα σκαλοπάτια του Saint Amon. Μπορείτε να δείτε εναλλακτικές οδούς στον παρακάτω χάρτη αλλά θεωρούμε πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Με λεωφορείο:

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λεωφορείο ΚΤΕΛ από το λιμάνι προς το Φαληράκι το οποίο κοστίζει 2.40€ (2017). Οι επίσημες τιμές υπάρχουν εδώ.